Пионири Црвене звезде освојили Мини куп!

88

Пионири Црвене звезде мтс савладали су Партизан резултатом 73:72 и освојили Мини Куп. На тај начин црвено-бели пионири су направили најбољу могућу увертиру за финале Купа Радивоја Кораћа.

Пионири Црвене звезде мтс освојили су Мини куп! Црвено-бели пионири савладали су екипу Партизана резултатом 73:72 у мечу са много преокрета. Ипак, када је карактер био на испиту, изабраници тренера Павловића нису заказали. Одиграли су чврсто у одсудним моментима и захваљујући доброј одбрани освојили трофеј.

Брилијрао је плејмејкер Владимир Павловић који је меч завршио са 26 поена, осам асистенција и шест скокова што му је донело индекс корисности 32.

Утакмица је била пуна успона и падова. Партизану је припао почетак, али се Црвена звезда захваљујући великој борбености вратила у игру. Већ крајем првог периода тројка Малавражића донела је потпуни резултатски егал – 25:25.

У другом кварталу Звезда је одиграла феноменално у одбрани и ривал је успео да постигне свега шест поена. У трећем периоду није било много разлике. Павловић је диктирао ритам, а након поена Малавражића изабраници тренера Павловића су стекли плус од 20 поена – 31:51.

Међутим, Партизан је успео да се врати у игру искористивши мало опуштање у редовима црвено-белих. Расположен је био Милијашевић, али је на крају Звездина одбрана донела превагу. У драматичној завршници Црвена звезда је била боља и на крају заслужено тријумфовала резултатом 73:72 (25:25, 19:6, 16:13, 13:28).

Црвена звезда мтс: Тодоровић, М. Андрић, Радаковић 9, Костић, Савић 3 (6ск), Павловић 26 (8ас, 6ск), Милошевић 4, Гачић 6 (4ск), Дабић, Матић 12 (7ск), Малавражић 11 (5ск), Л. Андрић 2.

Претходни текстМокра Гора – Црвена звезда 30:30 (19:12)
Следећи текстНови тријумф Звезде над Медвешчаком