Мокра Гора – Црвена звезда 30:30 (19:12)

80

Рукометаши Црвене звезде ремизирали су против Мокре Горе у Зубином потоку и дошли до првог бода у наставку сезоне – 30:30 (19:12).

Црвено-бели су надокнадили у другом полувремену минус од 7 голова и голом Владимира Димића са 7 метара стигли до бода.

Домаћи су имали предност од два гола од самог старта, да би у периоду од 19. до 25.минута серијом од пет голова дошли до високе предности – 16:9. Звезда је успела головима преко крила Николића и Љубојевића да смањи минус и да са 19:12 у корист Мокре Горе оде на полувреме.

У другом полувремену велика жеља и енергија, велика борба Звездиних играча и труд се у финишу исплатио. До 45.минута Мокра Гора је имала активну предност и разлику од 7 голова, али су црвено-бели успевали да чврстом одбраном и головима у мини серији смање предност. Уследио је драматичан финиш. Звезда је постигла три узастопна гола преко Петрића, Рајичевића и Димића за 29:29, да би у последњем минуту видели два седмерца. И Утвић и Димић су били прецизни, последњи напад имала је домаћа екипа, али није била прецизна, резултат је остао исти – 30:30.

Најефикаснији у редовима Црвене звезде био је Далибор Ђорђијевић са 7 голова, Стефан Петрић је постигао 6, а капитен Иван Рајичевић и Борислав Љубојевић по 4 гола.

У наредном колу Црвена звезда дочекује Партизан, у „вечитом дербију“ у Шумицама.

МОКРА ГОРА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 30:30 (19:12)

Зубин Поток, дворана: СРЦ“Мокра Гора“. Гледалаца: 700. Судије: Николић (Лесковац) и Стојковић (Ниш). Седмерци: Мокра Гора 7 (7), Црвена звезда 5 (3). Искључења: Мокра Гора 10, Црвена звезда 14 минута.

МОКРА ГОРА: Крстић, С.Томовић, Гаљак, Бишевац, Алексић, Р.Томовић, Милић 3, Николић 6, Милојковић, Ерић 4, Д.Касаловић, А.Касаловић, Симовић, Утвић 10, Ђукић 3, Станковић 4. Тренер: Зоран Ивић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Хорват, М. Николић, Н. Николић 3, Туфегџић, Љубојевић 4, Љубеновић, Бугариновић 3, Панић, Херцеговац, Димић 3 (2), Ђорђијевић 7, Рајичевић 4 (1), Јовановић, Петрић 6, Стошљевић. Тренер: Антон Букилић

Претходни текстБоаћи: Волео бих да добијем српски пасош
Следећи текстПионири Црвене звезде освојили Мини куп!