Звездаши позвали на утакмицу из трамваја

103

Дан уочи пролећне премијере и утакмице са Војводином у суботу (16 часова), наши фудбалери провели су део дана у дружењу са навијачима уз посебно изненађење.

Двомесечној паузи коначно је дошао крај. Црвена звезда дочекује новосадског суперлигаша у 22. колу, а наши играчи очекују велики број навијача на трибинама стадиона „Рајко Митић“, у првом званичном мечу ове године.

Црвено-бели су дан пре пролећне премијере припремили посебно изненађење за навијаче са којима су се дружили Бранко Јовичић, Милош Вулић, Алекса Вукановић и Ерик Јирка.

Велики број како нешто старијих, тако и оних најмлађих, окупио се на окретници код Господарске механе, где их је поред идола сачекао и Звездин трамвај – посебно украшен за ову прилику и обојен у клупске боје.

„Звезда те зове у победе нове“, био је слоган на травмају који јасно говори колико је нашим фудбалерима значајна подршка у наставку сезоне,

Њих четворица су уживала у дружењу са бројним навијачима којима су делили аутограме на персонализованим картицама, а неизоставно је било и фотографисање за успомену.

Рука „сама“ пише, не морам ништа да радим. Много нам прија подршка, заиста уживамо да чујемо шта имају да нам кажу или да нас питају, и волели бисмо да у што већем броју дођу на Маракану против Војводине у суботу – рекао је Вукановић.

Док је популарни Бакула већ био на сличним дружењима, Јирка и Вулић су дебитовали у овој улози и први пут осетили колико их навијачи обожавају, у шта су могли и да се увере током једночасовне вожње.

Црвено-бели трамвај је од Господарске механе ишао у правцу преко Железничке станице и цркве Светог Марка до Богословије, одакле је враћао Београдском улицом, преко Славије и Аутокоманде и даље до почетне тачке.

Супер нам је било са навијачима у трамвају. Много сам срећан што су дошли у оволиком броју и једва чекамо утакмице, да их усрећимо и на терену – рекао је Јирка, а Вулић се надовезао:

Најежио сам се када смо ушли у трамвај и видели колико деце је дошло. Поносан сам што имамо овакву подршку најмлађих – поручио је новајлија у везном реду.

Вожња је завршена уз жељу црвено-белог квартета да у суботу заједно са публиком на Маракани успешно крену у нове изазове.

Претходни текстЗвезда и Идеа – Дружење са навијачима у Нишу
Следећи текстЦрвено-бели славили у вечитом дербију