Јовичић Звездин до 2021!

83

Спортски сектор Црвене звезде урадио је одличан посао у овом прелазном року. Поред довођења фантастичних појачања,главни циљ је и задржавање окоснице тима. Колико се он успешно спроводи говори и чињеница да је везиста Бранко Јовичић продужио уговор са црвено-белима до јуна 2021. године.

Играчи који су изнели највећи терет у квалификацијама, а касније и у групној фази Лиге шампиона, као и у домаћем првенству остаће на окупу и у наредном периоду. Након што су уговоре продужили Милан Павков, Филип Стојковић, Вујадин Савић и Милан Борјан, са великим задовољством исту ствар је урадио и Бранко Јовичић. Борбени везиста новим уговором обећао је верност клубу на још две и по године.

На моју велику срећу продужио сам уговор са Црвеном звездом. Сигурно ће овај датум, као и онај када сам потписао први уговор, заувек остати једни од најважнијих у животу. Захваљујем се стручном штабу, управи клуба и свим својим саиграчима. Надам се да ћемо у будућности бележити одличне резултате. Изузетна је част што ми је наш највећи клуб указао поверење продужетком уговора. Ово ми је само подстрек да радим још више. Надам се да ћу у будућности оправдати поверење, како на терену, тако и ван њега. Могу да обећам, као и дана када сам дошао у Звезду, да ћу професионалним односом дати максимум за дрес који носим. Такође, позивам навијаче да у што већем броју дођу да нас подрже на премијери у 2019. години. Субота, 16. фебруар, од 16 сати, видимо се на Маракани – поручио је Јовичић.

Миљеник навијача, борац за сваку лопту, играч који не прихвата изгубљене дуеле одиграо је 51 утакмицу у црвено-белом дресу и на терену је провео 3.722 минута.

Претходни текстМилојевић: Подржите нас на премијери
Следећи текстЗвезда и Идеа – Дружење са навијачима у Нишу