Ветерани спремни за нова гостовања

117

Секција ветерана Црвене звезде је међу најактивнијим амбасадорима клуба, а планер за 2019. годину већ сада најављује још једну садржајну сезону.

Најискуснији чланови црвено-беле фудбалске породице са активностима ће кренути већ наредних дана, а у плану су бројна гостовања, како у Србији, тако и ван граница наше земље.

Зимски период је прилика за домор, време углавном проводимо у клупским просторијама, али је жеља за фудбалом превелика па смо потврдили учешће на два турнира у малом фудбалу. Већ у петак, 15. фебруара предстоји нам учешће на хуманитарном турниру у Крагујевцу који је намењен за помоћ манастиру Бањска, а од 9. марта ћемо се такмичити на меморијалном турниру “Играјмо за шеснаест”. Први пут смо добили позив од стране РТС-а и са задовољством смо се одазвали. По завршетку тих турнира и време ће се пролепшати па су сви остали термини резервисани за велики фудбал – открио је Бранимир Кантар.

Секретар ветерана Црвене звезде истакао је густ распоред који предстоји легендама нашег најтрофејнијег клуба предвођеним Владимиром Петровићем Пижоном, Здравком Боровницом, Милошем Шестићем, Дулетом Савићем, Драганом Џајићем и многим другим фудбалским мајсторима.

Одиграли смо 38 утакмица током 2018. године што је завидан број. Интересовање за наш долазак је веома велико, а ми се, свесни љубави бројних зездаша према клубу, трудимо да испоштујемо све и одазовемо се на сваки позив. Првог априла очекује нас гостовање у Осипаоници код Пожаревца, а две недеље касније у Годачици недалеко од Краљева. Месец ћемо завршити гостовањем у Бијељини које је заказано за 29. април. За почетак маја заказано је прво од три гостовања у Бечу, а потом следи обилазак Коретишта код Гњилана, пут у Минхен и Јасеново крај Свилајнца.

Кантар се потом осврнуо и на потенцијална гостовања уз напомену да ће ветерани у просеку играти по четири утакмице месечно.

Извесна су и гостовања у Берану, Херцег новом, Бечу, још два пута, Ердевику, Требњу код Љубљане, Крагујевцу, Дивошу… Радујемо се дружењу са црвено-белом публиком, на сваком путовању осетимо љубав звездаша и задовољство због прилике да упознају фудбалске легенде – истакао је секретар ветерана Звезде.

Претходни текстЈовељић: Делије, чекамо вас на Маракани
Следећи текстЦрвено-бели поново двоцифрени у Загребу