Црвено-бели поново двоцифрени у Загребу

76

Хокејаши Црвене звезде остварили су још једну убедљиву победу на гостовању Загребу у ИХЛ лиги, овога пута резултатом 1:11.

За разлику од претходног меча, црвено-бели су овога пута стекли велику предност већ у првој трећини коју су решили у своју корист резултатом 0:3. Врло брзо наш тим је у другом периоду дошао до шест голова предности, да би домаћи у 40. минуту смањили на 1:6. До краја сусрета Београђани су постигли још пет погодака и тако остварили још један убедљив тријумф.

У Црвеној звезди се истакао Павел Поправка са три гола и две асистенције. По два гола су постигли Михал Даниел и Артјем Кулешов, који је уписао и једну асистенцију. Одличну партију пружили су и Богдан Гаидаш који је уписао један гол и четири асистенције, а 4 додавања за гол је имао и Андреј Цвик.

Хокејаши Црвене звезде су обезбедили прво место пред плеј-оф, а последње две утакмице у лигашком делу такмичења ИХЛ лиге играће овог викенда против Медвешчака у Београду.

ЗАГРЕБ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:11 (0:3, 1:3, 0:5)

Загреб – Дворана: Велесајам. Судије: Бегановић, Грожај, Саковић. Казне: Загреб 14 минута, Црвена звезда 14 минута.

ЗАГРЕБ: Филипец, Хергешић, Бабић, Благус, Чизмадија, Јачмењак 1, Ф. Јарчов, Л. Јарчов, Јовић, Калеб, Кегаљ, Новак, Новотни, Полашек, Шкрапец, Сладе, Сркетић, П. Станчић, Т. Станчић, Тадић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Васић, Анић, Даниел 2, Драговић, Гаидаш 1 (4ас), Јанковић (1ас), Керезовић, Кулешов 2 (1ас), Марковић, Машић 1, Новаковић, Подунавац (1ас), Поправка 3 (2ас), Сабадош 1 (1ас), Шпањевић (2ас), Вукићевић, Цвик (4ас), Ђумић (1ас), Бркушанин 1, Чегринцев (1ас).

Претходни текстВетерани спремни за нова гостовања
Следећи текстИза југа Маракане – Звездине даме