Иванић: Спреман да носим Звездин грб

107

Последње зимско појачање Црвене звезде Мирко Иванић представљен је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“.

Спортски директор шампиона Србије Митар Мркела имао је само речи хвале за офанзивног везисту који је стигао из БАТЕ Борисова.

Мирко Иванић је наше последње зимско појачање. Рођен је 1993. године, бивши играч Војводине и БАТЕ Борисва, кога смо доста дуго желели и није га потребно посебно представљати. Сви који волимо фудбал доста добро га познајемо. Добили смо играча у најбољим фудбалским годинама који може да покрива више позиција у везном реду. Има велико искуство играња у Европи, верујем да ће бити огромно појачање и да ће донети доста успеха Црвеној звезди – поручио је Мркела.

Иванић се најпре захвалио на лепом представљању.

Срећан што сам задужио дрес великог клуба. Једва чекам да се придружим саиграчима и да се полако уклопим у екипу и да се навикнем на захтеве стручног штаба. Не могу да дочекам прву утакмицу – нагласио је Иванић и открио шта је било пресудно да дође у Љутице Богдана.

Пресудило је то што сам желео искорак у каријери. Увек сам се водио тиме да је битно изабрати прави тренутак за тај корак, исто као што је било када само отишао у БАТЕ. Тада сам био спреман за то, сада сам исто тако спреман да носим грб овако великог клуба.

Офанзивни везиста је прошао припреме са бившим клубом и спреман је за све изазове са Црвеном звездом у домаћем првенству и Купу Србије.

Спреман сам да дебитујем. Осећам позитиван притисак због транасфера, познат ми је тај осећај и сигурно ћу знати да се изборим и да се носим са великим очекивањима.

Спреман је да се одмах стави на располагање шефу стручног штаба Владану Милојевићу.

На шефу је да одлучи на којој позицији у везном реду ћу играти, видећемо. Мени је најбитније да играм, да се прикључим екипи и уклопим што пре. На мени је да радим и да чекам шансу.

Иванића је у Звезди сачекао и Немања Милуновић, са којим је био саиграч у Белорусији.

Наравно да ми значи што је ту, играли смо три године заједно. Није ми рекао ништа ново што нисам знао о Црвеној звезди, јер сам дошао у велики клуб о коме све знам. Колико смо блиски говори и да сам био уз њега приликом рођења оба детета – завршио је Иванић.

Претходни текстОдржана конференција за медије поводом инцидента у Сплиту
Следећи текстРиверс и званично у дресу Црвене звезде!