Са Војводином у суботу од 16 часова

92

Зимским припремама дошао је крај, сада следи оно право – наставак првенства и борба за трофеје Суперлиге и Купа Србије.

Први изазов фудбалери Црвене звезде имаће на пролећној премијери, следеће суботе, 16. фебруара, од 16 сата када ће угостити Војводину на стадиону „Рајко Митић“.

Изабраници Владана Милојевића ужелели су се званичних, такмичарских утакмица и после два месеца зимске паузе биће то права прилика да их навијачи поздраве у великом броју.

Играчи шампиона Србије желе да трибине Маракане буду што је могуће више испуњене и да имају прави ветар у леђа у мечу 22. кола Суперлиге како би заједно успешно наставили сезону.

Дуел са Војводином је први у низу од девет преосталих у домаћем првенству пред плеј-оф и поделу бодова. Звезда је прва на табели са 59 бодова, девет више од другопласираног Радничког из Ниша и 15 у односу на вечитог ривала.

Црвено-бели спремно дочекују све предстојеће изазове, пошто су вредно радили на припремама, најпре 10 дана у кипарском Пафосу, а потом и две недеље у Анталији. Такође, свих шест провера успешно су положили.

Редом су наши фудбалери савладали Акритас 8:1, Вакер Нордхаузен 2:0, Аустрију Беч 3:0, Лудогорец 3:1, Работнички 2:1 и Марибор за крај резултатом 1:0.

Зато поздравите шампионе и у суботу од 16 часова сви на Маракану.

Претходни текстЗвезди победа и прво место
Следећи текстДевет медаља на Првенству Београда