Стојковић: Звездаши, видимо се на Маракани

76

Зимске припреме су ушле у саму завршницу, црвено-бела експедиција се у суботу враћа у Београд, а Филип Стојковић истиче како једва чекају наставак сезоне.

Фудбалери Црвене звезде су одрадили последњи тренинг у Анталији и спремни су за све изазове који им предстоје у Суперлиги и Купу Србије.

Проверени дефанзивац задовољан је како су саиграчи и он радили на Кипру и у Турској.

Мислим да смо овај други део припрема у Анталији, базиран претежно на утакмицама, одрадили феноменално. Сви момци су здрави и орни, има неколико ситнијих повреда, али нису страшне и вратиће се тренинзима, надам се, већ у Београду – поручио је Стојковић.

Нашу екипу у петак од 15 часова (17 по локалном) очекује последња провера на припремама и дуел са Марибором у Анталији, уз директан пренос на званичном Јутјуб каналу ФК Црвена звезда.

Завршавамо ове зимске припреме генералном пробом против Марибора и онда се враћамо у Београд. Уписали смо четири победе овде у Анталији и једну на Кипру, па смо што се тиче контролних утакмица и резултатски ушли у одличан ритам. И дуел са Марибором је и те како значајан да победнички уђемо у други део сезоне.

Популарни Жуле једва чека наставак првенства и сусрет са Војводином, који је заказан за 16. фебруар од 16 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Одлично смо радили, сви смо спремни и на шефу Владану Милојевићу је да одлучи ко ће против Војводине истрчати на терен. Ко год да то буде, уверен сам да ће дати максимум и надам се да се ћемо победом започети и ову такмичарску годину, када је реч о званичном мечу.

Стојковић је за крај имао и поруку за навијаче уочи овогодишње премијере на Маракани.

Сигурно да очекујемо велику подршку наших навијача, који су увек уз нас. Ова генерација је заслужила да има на старту другог дела сезоне ветар у леђа са трибина. Позвао бих све навијаче који могу да дођу да нас подрже против Војводине. Надам се да ће нас бити што више у пролећном делу – подвукао је Стојковић.

Претходни текстПоследњи тренинг на терену у Анталији
Следећи текстВелики преокрет Звезде и победа у Новом Саду!