Следи Олимпија, меч важан из више разлога

54

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у суботу екипу Олимпије Петрол у утакмици 18.кола АБА лиге.

Меч се игра у дворани „Александар Николић“ са почетком у 19 часова. Црвено-бели у овај меч улазе са жељом да победом практично осигурају предност домаћег терена у плеј офу и врате се на победнички колосек после два пораза у Загребу и Лиможу.

За овај меч, клуб је карте пустио у продају у четвртак по стандардним ценама, и продају се у свим пословницама tickets.rs онлине, као и на дан утакмице на благајнама дворане „Александар Николић“.

Тренер Милан Томић у дуелу са екипом коју су црвено-бели победили у Љубљани 83:60 неће моћи да рачуна на капитена Бранка Лазића који се опоравља од повреде.

Тренер КК Црвена Милан Томић:
Очекује нас меч са екипом која је спој неколицине изузетно талентованих момака, И искусних играча попут Бегића и Лорбека.Играли смо са њима два пута ове сезоне, и знамо да неће бити лак меч. Међутим, нама је потребна победа како би се вратили у прави ритам, а са друге стране Олимпија има своју рачуницу и свој циљ, јер се тренутно бори са неколицином екипа да избегне опасну зону којој по свом квалитету свакако не припада. Зато морамо да будемо максимално опрезни И чврсти, јер ће без обзира на све наведено Олимпија играти без притиска у овој утакмици. У тиму неће бити Бранка Лазића, остатак екипе одредићу као и увек непосредно пре почетка меча.

Огњен Добрић:
Врло талентована и млада екипа, појачана са неколико искусних играча попут Бегића, Лорбека, сада им је стигао и Миљеновић. Ово ће нам бити трећи сусрет у сезони ,након Суперкупа и дуела у Љубљани, доста тога с епроменило, ту је и нови тренер Никитовић, боре се за бег из опасне зоне и сигурно имају својих мотива да покушају да нас изненаде пред нашим навијачима. Са друге стране, ми желимо да се вратимо победама, осигурамо нашу позицију за коју се боримо од октобра месеца.

Капије дворане „Александар Николић“ отварају се у 17 часова, а након ове утакмице, црвено-бели већ у уторак од 18.45 на истом месту дочекују екипу Уникахе у последњем шестом колу ТОП 16 фазе Еврокупа.

Претходни текстЗвезда против Спартака и Јединства на старту Мини лиге
Следећи текстСимић: Љубав према Звезди је кључна