Иза југа Маракане – Нови бисери

93

Бисери Црвене звезде остварили су врло добре резултате у претходној полусезони. Доласком седморице новајлија додатно је заоштрена конкуренција, а талентовани фудбалери на промоцији су најавили високе амбиције.

Најмлађи међу зимским појачањима иза југа Маракане је Вукашин Крстић, дефанзивац рођен 2003. године. Фудбалер који је у Лутице Богдана стигао из Војводине прикључио се годину дана старијим саиграчима које са клупе предводи Славољуб Ђорђевић.

Кадете Црвене звезде појачали су и играчи рођени 2002. године Урош Благојевић, леви бек који је стигао из Земуна и Андрија Катић, доскорашњи голман Бродарца. Михајло Бајић, офанзивац који је пажњу на себе скренуо у дресу Чукаричког, за разлику од вршњака, наставиће да се доказује у редовима омладинаца, а конкуренцију међу ученицима Николе Пуаче је заоштрио и Мартин Новаковић, некадашњи везни играч вечитог ривала рођен 2001. године.

Нису изостала појачања ни у Звездиној филијали Графичару, па су директно из црвено-белих редова на каљење отишли нападач Страхиња Крстевски рођен 1997. године и Данило Радоњић, три године млађи везни фудбалер.

На промоцији Радоњића спортски сектор омладинске школе открио је да ће Звездин дрес од лета задужити и његов млађи брат Матеја, суперталентовани играч рођен 2005. године.

Сви потписници уговора обавезали су се на трогодишњу верност клубу, а ове зиме професионалац је постао и црвено-бели омладинац Михајло Ђорђевић.

Активностима током зиме Црвена звезда је показала слух и за генерације које долазе, а имајући у виду да је до наставка ракмичења у омладинским и кадетским лигама остало више од месец дана могуће је да се до тад списак црвено-белих професионалаца додатно продужи.

Претходни текстЈовичић: Лудогорец нам је дужник
Следећи текстТријумфом у Загребу Звезда „оверила“ прво место