„Игра сенки“ пред први меч у Турској

57

Доласком Звездине експедиције пролепшало се и време у Анталији, па је пре подневни тренинг у понедељак био обасјан сунцем.

Рад црвено-белих фудбалера у потпуности је овог јутра био посвећен припреми прве контролне утакмици на припремама у Турској.

Изабраници шефа стручног штаба Владана Милојевића од 17 часова (19 по локалном) одмериће снаге са Нордхаузеном, немачким нижелигашем, и тај дуел можете да пратите у директном преносу на нашем Јутјуб каналу, као и предстојећа четири меча.

Четврти тренинг нашег тима од доласка на другу фазу зимских припрема имао је стандардно загревање и неизоставну шеву на једном од терена фудбалског комплекса.

Убрзо је уследио тактички део рада на целом терену, док су две групе играле ножни тенис, који увек донесе и добру забаву.

За то време је шеф стручног штаба Владан Милојевић уигравао све замисли за данашњу утакмицу са оних 11 играча који ће почети сусрет. Радило се форсирање игре 11 на 0, такозвана „игра сенки“ јер нема противника, са захтевима уласка у игру уз понављање прекида пред меч.

После је дошло до замене и они фудбалери који су играли ножни тенис, а наступиће у другом полувремену, упознали су се са захтевима игре. Радило се на понављању уобичајених ствари пред утакмицу, уигравању дефанзивне зоне, како се почињу акције и организације игре пред различите фазе напада.

Шеф Милојевић је све време усмеравао изабранике, делио инструкције и они су на делу у више наврата спроводили оно што је замислио.

Претходни текстПрви пораз у сезони
Следећи текстЦрвено-бели викенд, победе јуниора и кадета