Звезда стигла у Анталију

41

Наши фудбалери стигли су у Анталију и сместили су се у импресивни хотел „Регнум“ нешто пре 16 часова, односно мало пре 18 сати по локалном времену.

Шампиони Србије су мирним летовима преко Истанбула дошли на одредиште друге фазе зимских припрема и према плану остаће у познатом турском летовалишту наредне две недеље.

У велелепном хотелу „Регнум“ црвено-бели ће имати све што им је потребно да, после рада на Кипру, замисли стручног штаба на челу са Владаном Милојевићем спроведу у дело, како би спремни дочекали пролећне изазове у Суперлиги и Купу Србије.

Љубазни домаћини су нас сачекали по доласку у хотел који се састоји од 43 различита дела. Више него богат садржај чине, наравно, фудбалски комплекс, као и голф терени са 18 рупа, терени за кошарку, тенис, одбојку на песку, мали фудбал… Ту је и водени свет који се простире на чак 7.000 квадратних метара.

Занимљиво је и да се у хотелу налази Конзулат Републике Србије, на чијем је челу почасни конзул Фикрет Озтурк, иначе и власник овог здања.

Разноврсност прилично оплемењује простор у коме ће фудбалери Црвене звезде боравити у предстојећем периоду, а поред тренинга, наше играче чека и пет контролних утакмица. Прва је већ у понедељак, 28. јануара, од 17 часова против немачког нижелигаша Нордхаузена.

До тада, изабраници Владана Милојевића већ су одрадили један тренинг. Након што су се сместили у хотел, радили су у теретани подељени у две групе под контролом Ивана Вучетића, кондиционог тренера, а на получасовном програму су биле вежбе разгибавања лакшег интензитета.

Претходни текстФељтон о Шекију (XVI) – Иностранство
Следећи текстПораз Црвене звезде у Загребу