Утакмице директно на Јутјубу ФК Црвена звезда

175

Изабраници Владана Милојевића други део припрема одрадиће у Турској. Наши фудбалери стигли су у Анталију, где их очекује пет пријатељских утакмица.

Интересовање за све утакмице нашег тима је огромно, зато вам је омогућено да испратите уживо сваки меч са припрема на Јутјуб каналу ФК Црвена звезда, а дуеле наших фудбалера моћи ћете да партите и на програмима ТВ Арена спорт.

Прво ће одмерити снаге са чланом немачке регионалне лиге Вакер Нордхаузеном 28. јануара од 17 часова. Два дана касније, изабраници Владана Милојевића састаће се екипом Аустрије из Беча у 15 часова. Следећи противник је Лудогорец, против кога ће наши фудбалери играти 2. фебруара такође у 15 сати. У исто време, три дана касније Црвена звезда играће против Работничког. Последња провера за наше фудбалере заказана је за 8. фебруар од 15 часова.

Све новости са припрема у Анталији, као и све мечеве наших фудбалера моћи ћете да пратите на Јутјуб каналу нашег фудбалског клуба, који је достигао фантастичну бројку од 80.000 пратилаца.

Распоред пријатељских утакмица Црвене звезде на припремама у Анталији:

28. јануар: Црвена звезда – Вакер Нордхаузен у 17:00 сати

30. јануар: Црвена звезда – Аустрија Беч у 15:00 сати

2. фебруар: Црвена звезда – Лудогорец у 15:00 сати

5. фебруар: Црвена звезда – Работнички у 15:00 сати

8. фебруар: Црвена звезда – Марибор у 15:00 сати

Све утакмице су по српском времену.

Претходни текстПораз Звезде од Јадрана
Следећи текстСвечана академија – уручене дипломе за ученичке појасеве