Пораз Црвене звезде у Загребу

35

Кошаркаши Црвене звезде изгубили у Загребу од Цедевите 84:68 у дерби утакмици 17.кола АБА лиге. Најефикаснији код црвено-белих био је Огњен Добрић са 17 поена. У наредном колу ривал Олимпија, екипа већ у понедељак у раним јутарњим часовима путује у Француску.

Кошаркаши Црвене звезде доживели су први пораз у АБА лиги, пошто их је у Загребу савладала Цедевита са 84:68 (21:20, 28:13, 21:12, 14:23) у 17. колу регионалног такмичења.

Најефикаснији код црвено-белих био је Добрић са 17 поена, Ристић је додао 12, док је Оџо имао 10 поена.

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграли су једну од лошијих утакмица ове сезоне, у којој су резултатски били изједначени током првих 10 минута утакмице, али су кола кренула низбрдо током друге деонице у којој су домаћи играчи погађали све и полако стицали резултатску предност, до коначних 45-32.

Ствари на паркету изгледале су још лошије током треће деонице, и почетком последње у којој је домаћин стигао до великих +29, али је Огњен Добрић иницирао серију црвено-белих 17-4, па је на крају на семафору дворане „Дома спортова“ стајало 84:68.

Црвена звезда: Регланд 2, Човић, Кешељ 5, Перпероглу 5, Давидовац 8, Ненадић, Фаје 1, Берон 5, Добрић 17, Ристић 12, Симанић 3, Оџо 10.

Милан Томић, тренер Црвене звезде:

Прво би хтео да честитам Цедевити на победи. Били су бољи од нас. Ми смо у задњој четвртини одиграли нешто, али пре тога су они три четвртине били бољи, и то резултат и показује. Ми смо играли ову утакмицу после пораза од Валенсије и мислим да нас је тај пораз и психички и физички мало угушио, тако да нисмо могли да реагујемо.

Екипа се аутобусом враћа за Београд током ноћи, а већ у понедеља у раним јутарњим часовима путује за Лимож преко Париза.

Претходни текстЗвезда стигла у Анталију
Следећи текстПораз Звезде од Јадрана