Последњи тренинг у Пафосу

45

Први део зимских припрема за црвено-беле фудбалере је завршен. Изабраници Владана Милојевића пре подне су одрадили последњи тренинг и враћају се у Београд у поподневним часовима.

Базични део на Кипру трајао је 10 дана и акценат је био на стицању кондиције за пролећни део сезоне, а последњи тренинг био је на стадиону „Јероскипу“ уз веома сунчано време.

Радило се нешто краће и смањеног интензитета дан након тријумфа у уторак против локалног друголигаша Акритаса (8:1), али уз трчање и мању присутност лопте.

Фудбалери Звезде су најпре имали уобичајено загревање, да би после разгибавања и истрчавања кратких деоница дошао на ред главни део једночасовног тренинга.

Играчи су били подељени у три групе и трчали су у серијама, као у понедељак, у мало јачем ритму између два казнена простора, са врло кратким, ходајућим паузама.

На програму су била три поменута тркачка сегмента, док су између сваког играли шеву и на крају се у добром расположењу опростили од Пафоса.

Експедиција Црвене звезде у Београду ће провести непуна три дана, пошто зимске припреме наставља од суботе у Турској. Током двонедељног боравка у Анталији планирано је пет контролних утакмица. Први сусрет је заказан за 28. јануар против Вакер Нордхаузена, члана немачке регионалне лиге, а два дана касније одмерићемо снаге са Аустријом из Беча.

Другог дана фебруара црвено-бели ће одиграти меч са Лудогорецом, а за 5. фебруар је заказан дуел са Работничким. Последњу проверу на припремама за пролећни део сезоне наши играчи имаће 8. фебруара против Марибора.

Претходни текстМилуновић: Гол и победа шлаг на торту
Следећи текстЦрвена звезда – Валенсија: Четврти београдски чин