У уторак први меч у 2019. години

90

Фудбалери Црвене звезде ће једину контролну утакмицу у првој фази зимских припрема на Кипру одиграти у уторак, 22. јануара, од 17 часова.

Противник ће бити локални друголигаш Акритас Члоракас, а меч ће бити на стадиону „Стелос Курјакидис“, на коме су црвено-бели најчешће и тренирали претходних дана.

За наше фудбалере је недеља била слободан дан, већ у понедељак према плану настављају рад на базичном делу припрема у Пафосу, и за дан касније заказан је поменути пријатељски дуел од 17 сати. То је уједно и прва Звездина утакмица ове године.

Биће то прилика да се изабраници Владана Милојевића покажу у другачијем светлу после напорног рада против клуба чији је директор Харис Теохарус, човек који је прави домаћин шампиону Србије и увек на располагању у старој, зимској бази на обали Средоземља.

Утакмица је затвореног типа због чега неће бити директног преноса на нашем Јутјуб каналу, али ће вас сачекати најзанимљивији моменти меча, док ћете детаље са сусрета моћи да пратите путем друштвених мрежа.

Експедиција нашег клуба у Београд се враћа у среду, 23. јануара, и после кратког задржавања у престоници, три дана касније иде у Турску где ће обавити други део припрема уз пет контролних утакмица.

Претходни текстЦрвено-беле после великог преокрета савладле Динамо
Следећи текстЗвезда славила у вечитом дербију после пет сетова