Црвено-бели на домаћем терену након 14 дана

58

Кошаркаши Црвене звезде мтс доћекаће ФМП у 16. колу АБА лиге. Лидер регионалног такмичења ће одиграти други меч у Новој години у дворани ’’Александар Николић’’, а први у АБА лиги.

Кошаркаши Црвене звезде мтс иза себе имају серију тешких гостовања. Четири утакмице у само две недеље одигране су ван Београда, у АБА лиги црвено-бели су уписали две победе у АБА лиги, продужили тријумфални низ, док су у гостима Валенсији и Уникахи забележена два пораза.

Коначно, након две недеље одсуства, изабраници Милана Томића враћају се у своју дворану. У суботу од 19 часова црвено-бели ће дочекати ФМП у походу на 16. победу у АБА лиги и продужетак фантастичног низа победа.

Своја очекивања пред наредну утакмицу изнео је тренер Црвене звезде Милан Томић:

Очекује нас утакмица на нашем паркету после две недеље. У госте нам долази ФМП, веома талентована и млада екипа која је у досадашњем току АБА лиге показала да поседује квалитет. Потенцирамо да нам је потребна концентрација током читавих 40 минута јер смо у неким од претходних утакмица видели да пад од само неколико минута може скупо да кошта. Зато је потребно да будемо фокусирани у суботу и да пред нашим навијачима покушамо да остваримо нову победу – истакао је Томић.

Пред окршај са ’’Пантерима’’ говорио је и бивши играч ФМП-а Бориша Симанић:

Иза нас су веома напорне две недеље на релацији Ново Место – Лакташи – Шпанија. Бројна путовања и захтевне утакмице и заиста се радујемо што ћемо коначно играти пред нашим навијачима. Дуго година познајем бројне играче ФМП-а и у питању је заиста талентована екипа. Желимо да победимо у овој утакмици, а за то је неопходно да будемо фокусирани током свих 40 минута што можда није био случај у неким претходним утакмицама. Подршка нам је потребна и против ФМП-а, али и утакмици са Валенсијом која нас очекује већ у среду – рекао је Симанић.

Карте за наредне две утакмице у којима је домаћин Црвена звезда, против ФМП-а и Валенсије, пуштене су у продају. Цена карата за утакмицу са ФМП-ом и Валенсијом можете пронаћи на следећем линку.

Звездаши, видимо се!

Претходни текстСтицање снаге, али у раду с лоптом
Следећи текстВукановић ново Звездино појачање