Звезда потписала протокол са градом Хуаинан

154

Звездин рад са млађим селекцијама, постављен систем поново препознати у Кини. Црвено-бели потписали вишегодишњи протокол о сарадњи са кинеским градом Хуаинан.

КК Црвена звезда мтс потписао је у четвртак протокол о вишегодишњој сарадњи са представницима града Хуаинан.

Делегацију града Хуаинан, из кинеске провинције Анхуи, која је гост КК Црвена звезда предводиле су градоначелница Хуаниана, госпођа Лу Xи и директорка одељења за спорт госпођа Ма Лигуо, која је са кинеске стране и потписала проткол, док је у име КК Црвена звезда мтс то учинио директор клуба Филип Сунтурлић.

КК Црвена звезда мтс тако је успоставио још један врло јак мост са Кином и наставио спортску сарадњу на овом пољу.

Источна кинеска покрајина броји преко 65 милиона становника, а у Црвеној звезди је као европском кошаркаском узору препознала дугорочног партнера и учитеља.

Предмет партнерства биће кампови за младје селекције, како у Кини, тако и у Србији, размена тренера и едукација тренера из Кине, као и долазак младих кинеских играча на једногодишњи боравак у Србији.

КК Црвена звезда мтс још једном изражава велико задовољство јер се добар рад и систем који постоји, препознаје и у најмногољуднијој земљи света, великом пријатељу Србије сада и спортском партнер.

Претходни текстФељтон о Шекију (VII) – „Безбијеве бебе”
Следећи текстКако што више убрзати игру