Звезда стигла у Пафос

48

Експедиција Црвене звезде стигла је у Пафос, добро познату базу за припреме на Кипру, где ће боравити до 23. јануара.

Шеф стручног штаба Владан Милојевић, његови сарадници и изабраници допутовали су у хотел „Александар Велики“ нешто после 13 часова по локалном времену, након лета који је трајао мало више од два сата.

Сунчано време и пријатних 16 степени Целзијусових сачекало је црвено-беле који су орни за почетак припрема у Пафосу

За први дан боравка у овом кипарском граду планиран је поподневни тренинг после ручка. Пут је експедицију шампиона Србије водио преко Бугарске и Грчке, Егејског мора и Турске, те изнад Средоземља до Пафоса, услед пређених непуних 1.500 километара.

У лепом расположењу смо стигли на Кипар после заслуженог одмора. Сада имамо базични део припрема, да напунимо ноге и плућа. После тога нас у Турској чекају рад на тактичком плану и утакмице – рекао је Вујадин Савић.

Свестан је високи дефанзивац шта се од њих очекује у пролећном делу шампионата.

Направили смо велику бодовну предност у првенству, али морамо да будемо максимално фокусирани до краја, с обзиром на то и да се деле после бодови пред плеј-оф. Од почетка нам је циљ прво место на табели и после опет да играмо у Лиги шампиона као и ове сезоне.

Савић је истакао и колико им је значило искуство стечено током чак 37 утакмица у првом делу ове сезоне.

Победе нам дижу самопоуздање, а прошле године смо направили огроман успех, како у домаћем првенству, тако и у Лиги шампиона самим уласком у групну фазу. После су дошли тријумф над Ливерпулом и четири освојена бода, и стварно пуни самопоуздања крећемо опет са радом – закључио је Савић.

Претходни текстРистић и Добрић на тренингу Специјалне Олимпијаде Србије
Следећи текстЦрвено-бели гостују Валенсији