Вулић: Велики изазов и одговорност

62

Црвена звезда је представила још једно зимско појачање, Милоша Вулића, који је задужио дрес са бројем седам.

Врло перспективни, 22-годишњи везиста потписао је уговор на три године, а на Маракану је стигао из крушевачког Напретка чији је био и капитен.

Задовољство ми је да представим Милоша Вулића, фудбалера рођеног 1996. године. Опредељење Црвене звезде је да доводи најталентованије играче из домаћег првенства, а он то свакако јесте. Милош се исказао у неколико сезона играјући за Напредак и сасвим логичан редослед потеза је био да га доведе Црвена звезда, да настави да напредује и да досегне висине. Вулић је креативан, уме и да гради игру, и да даје голове. Желим му да има добре године и да допринесе даљим успесима Црвене звезде – рекао је Митар Мркела, спортски директор нашег клуба.

Вулић се најпре захвалио директору Мркели на лепим речима и истакао значај доласка у табор шампиона Србије.

Одрадио сам и први тренинг са екипом. Саиграчи су ме супер прихватили, што сам искрено и очекивао, јер сам већину знао са терена као ривале или као бивше саиграче. Веома сам срећан што сам у Црвеној звезди, ово је велики подстрек за мене и огроман корак у каријери. Надам се да ћу оправдати очекивања управе и навијача – поручио је Вулић.

Свестан је 22-годишњи везиста шта носи играње у црвено-белом дресу.

Наравно да знам очекивања, играње у Звезди представља велики изазов и одговорност. Спреман сам и даћу све од себе да Звезда оствари циљеве. Спреман сам да се борим за место у туму, Звезда има више добрих играча на једној позицји, али волим изазове, што је такође један од разлога доласка на Маракану.

Вулић се осврнуо и на то што је задужио дрес са бројем 7, који је до сада носио Ненад Крстичић.

Оставио је велики траг у Звезди и помогао да се остваре фантастични резултати. Тај број је само мотив више да се докажем шефу стручног штаба Владану Милојевићу и управи. Спреман сам да играм где год ме тренер види, а мислим да смо Крстичић и ја сличан профил играча. Од нових саиграча први ми је честитао Гобељић, често смо се чули и пре, честитао сам му на неким головима, као и он мени. Стварно смо у супер односима. Гобеља ми је рекао све најлепше о атмосфери и осталим стварима у клубу, што сам и затекао када сам дошао.

Спортски директор Мркела се још једном осврнуо на активности у зимском прелазном року.

Да ли се преговара или не, и са ким, о том потом. Приоритет у овом прелазном року је да растеретимо екипу, имали смо гломазан играчки кадар потребан за играње на три фронта. Одиграли смо 37 утакмица и зато је велики број играча имао оправдање. На пролеће нас чека мање утакмица, ако будемо стигли до финала Купа, а верујем да хоћемо, имаћемо још 20 мечева и зато је приоритет смањити играчки кадар. Да ли ће неко доћи, може се дестии, али само ако то буде екстра појачање, нећемо неплански доводити играче. Желимо да имамо 25-26 фудбалера за пролећни део сезоне – завршио је Мркела.

Претходни текстПромена плана припрема
Следећи текстФељтон о Шекију (II) – Сви надимци