Мијаиловић: Одлазак легенде

56

Смрт Драгослава Шекуларца, друге Звездине звезде, погодила је звездашку, али и целокупну спортску јавност, а жаљење због одласка виртуоза са лоптом изразио је и Светозар Мијаиловић, председник ФК Црвена звезда.

Умео је да се нашали, боцне… Да каже истину свидела се она неком или не. Био је то Шеки, фудбалски боем и легенда Звезде – рекао је Мијаиловић.

Председник нашег клуба није крио тугу одласка фудбалског мађионичара, који је пленио и на терену, али и ван фудбалског игралишта. Једноставно, Шеки је био синоним за фудбал.

Његов одлазак оставља празнину, свима ће нам недостајати. Памтићемо га као шармера, господина на терену и ван њега. Док је звездаша живеће и Шеки, у нашим срцима и сећањима. Оставио је историјски траг и сви ћемо увек са поносом се сећати нашег Шекија – истакао је Мијаиловић на дан због одласка чувеног дриблера.

Шекуларац, који је у Црвеној звезди провео 11 година играчке каријере, а чија је истинска легенда, преминуо је 5. јануара 2019. у 82. години, а датум и време сахране и комеморације биће накнадно објављени.

Претходни текстСвет се опростио од Шекуларца
Следећи текстШекијеви саиграчи – Јединствен, најбољи…