Звездини играчи: Јачи за Лигу шампиона

97

Много статистичких података, бројки и чињеница исписано је претходних недеља о веома успешној полусезони која је остала иза наших фудбалера. Сада је време да и главни актери, наши првотимци, сумирају утиске о учинку у Лиги шампиона.

Јако сам поносан на целу екипу, на све људе који имају додирних тачака са клубом, на наше навијаче свака им част, капа доле. Даћемо све од себе да следећа година буде још лепша, успешнија и боља. Задовољан сам нашим играчима, својим тимом и собом. Лепо је када играш са најбољима и када ту имаш прилике да одмериш снаге. На оваквим сусретима у Лиги шампиона се учи, стиче се искуство и ту се напредује – рекао је Милош Дегенек.

Звездин крилни нападач Вељко Симић дели мишљење свог колеге из последње линије тима.

Можемо да будемо задовољни и поносни на оно што смо урадили. Прва је година учешћа Црвене звезде у оваквом формату Лиге шампиона, такође, осим неколико играча, сви ми први пут играмо у Лиги шампиона и зато мислим да смо се добро показали. Направили смо добру увертиру за следећу годину да, ако Бог да, поново играмо Лигу шампиона, када ћемо бити још искуснији и успешнији – рекао је Симић.

Душан Јованчић верује да ће звездаши и следеће сезоне гледати најбоље европске екипе на Маракани.

Надам се да могу наши навијачи, сви они који воле Звезду да буду задовољни и поносни на нас због свега што смо урадили ове године. Пробаћемо да будемо још бољи следеће године, имамо високе амбиције – рекао је Јованчић.

Штопер црвено-белих осврнуо се и на веома битну улогу навијача у овосезонским успесима.

Наши навијачи су правили фантастичну атмосферу, хвала им свима. Позвао бих их да у што већем броју долазе на наше утакмице и у будућности, јер нама то много значи. Можда људи са стране не знају колико то нама даје снагу, али верујте да је тако. Много смо јачи када имамо уз себе навијаче на стадиону – поручио је Дегенек на чију причу се надовезао и Симић:

Велику улогу ове полусезоне имали су и наши навијачи. Овде бих парафразирао нашег тренера Владана Милојевића који је рекао да, уколико постоји Лига шампиона за навијаче, наши би били одавно први у групи и главни фаворити за освајање трофеја – закључио је Симић.

Претходни текстКарте за Будућност и Лимож од четвртка у продаји
Следећи текстЛука Тадић најбољи млади одбојкаш Србије у 2018.