Живковић није више тренер омладинаца

67

Братислав Живковић није више тренер омладинске селекције Црвене звезде.

Наш бивши дефанзивац преузео је на почетку сезоне талентовану генерацију рођену 2001. године. Црвено-бели омладинци су у врху табеле домаћег првенства после јесење полусезоне, на бод до првог места, а у Лиги шампиона су стекли драгоцено искуство.

Главни тренер Омладинске школе Црвене звезде Никола Јелић захвалио се Живковићу на свему што је урадио и пожелео му срећу у наставку тренерске каријере.

Живковић је преузео омладински тим у тешком тренутку. Водио га је веома успешно, играње у Лиги шампиона са годину дана млађих играчима је било посебно искуство и момци су много научили од њега. Добио је понуду коју је било тешко одбити и каријеру ће наставити у стручном штабу Драгана Стојковића Пиксија. Омладинску селекцију ће наставити да води Никола Пуача – рекао је Јелић.

Пуача је био у Живковићевом стручном штабу и сјајно познаје играче који чине омладинску селекцију, јер их је предводио претходне две сезоне. Прошле сезоне је са момцима 2001. годишта био шампион Србије у кадетском узрасту уз одличне резултате и на међународним турнирима.

Зато ће овај одлазак Живковића бити премоштен на најбољи могући начин пошто ће на његово место на клупи сести Пуача који се тренерским послом бави од 23. године.

Претходни текстЦрвено-беле убедљиве и у Бору
Следећи текстПромовисан календар „Звезда може, Звезда зна!“