Милуновић: Част и одговорност

111

Црвена звезда је данас представила прво зимско појачање. Црвено-бели дрес са бројем 25, потписавши уговор на две и по године, задужио је штопер Немања Милуновић.

Добродошлицу искусном дефанзивцу на званичној промоцији у Љутице Богдана пожелео је спортски директор Митар Мркела.

Задовољетво ми је да представим прво појачање, играча којег смо дуго желели у наим редовима. Верујем да ће његовим доласком наша чврста одбрана постати још јача – истакао је Мркела.

Високе амбиције и наду у успешну сарадњу није скривао ни нови фудбалер шампиона Србије.

Част је и задовољство потписати уговор са Звездом. Последња два прелазна рока су текли разговори и пресрећан сам што сам коначно стигао на Маракану. Осећам и одговорност јер се очекује да клуб настави путем којим иде последње две године – изјавио је Милуновић.

Штопер који је претходно бранио боје БАТЕ Борисова управо приликом гостовања белоруског клуба доспео је у центар медијске пажње.

Пред меч са Звездом саиграчи су ме прво питали за навијаче и атмосферу која влада на трибинама у Љутице Богдана. Колику снагу црвено-белима даје публика видело се у том дуелу, били смо под утиском првих 15 минута. Познат је значај навијача и верујем да ће нам и убудуће бити 12. играч.

Приликом промоције двадесетдеветогодишњег штопера Мркела је изразио интересовање и за Мирка Иванића, још једног играча БАТЕ.

Био бих презадовољан да наставимо да сарађујемо. Са Мирком сам био саиграч три године у иностранству и током тог периода постао ми је више од пријатеља, као брат. Са друге стране, он има уговор са садашњим клубом и епилог зависи од Звезде и БАТЕ – открио је Милуновић.

Претходни текстДан у Београду, па пут у Загреб
Следећи текстСахрана Драгане Вуковић у суботу 22. децембра