Павков продужио уговор

34

Сјајни нападач Милан Павков продужио је уговор са нашим клубом.

Снажни голгетер, коме су навијачи посветили и песму после головима Ливерпулу за тријумф у Лиги шампиона, парафирао је верност Црвеној звезди на још четири године, па продужена сарадња траје до 2022.

Павков је нови уговор потписао у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

Наравно да ми је драго због указаног поверења и продужетка сарадње. Радујем се новим изазовима и даћу све од себе да будем још бољи. Надам се истом тиму и на пролеће, и да ћемо се уз појачања спремити одлично за други део сезоне. У клубу као што је Црвена звезда увек се очекују велики резултати, тако и ја. Верујем да ћу бити све бољи и бољи из утакмице у утакмицу и да остварујемо запажене резултате. Веома сам поносан на нови уговор, очекујем још боље партије и нове успехе, да будем још поноснији на клуб, све саиграче и себе – поручио је Павков.

И Митар Мркела је истакао задовољство продужетком сарадње са високим нападачем.

Веома смо задовољни што смо успели да постигнемо договор са Миланом Павковим. Он је дугорочно решење за Црвену звезду, потписао је уговор на четири године и верујем да ће велики део тог уговора одрадити у црвено-белом дресу са великим успехом као и до сада – рекао је Мркела.