Нови мандат Мијаиловићу

23

Светозар Мијаиловић добио је подршку већине гласача на изборима за председника ФК Црвена звезда чиме је почео његов други узастопни мандат на челу шампиона Србије.

Током тродневног гласања 8, 9. и 10. децембра, електронским путем или изласком на гласачко место, своју вољу су исказала 964 члана клуба, а подршку актуелном председнику пружила су 943 гласача.

Подсетимо, Мијаиловић је на одржаним изборима био једини кандидат, па су се звездаши заправо изјашњавали о поверењу актуелном председнику, а задовољство присталица српског шампиона радом актуелног руководства најбоље се осликава у подршци 97,8% гласача.

Такође, показатељ задовољства звездаша је и рекордна излазност која сведочи о изузетној подршци актуелном курсу црвено-белих.

Захвалио бих се на великој подршци која је уједно част и обавеза. Срећан сам на прилици да наставим рад са тимом на који су сви звездаши поносни. Желим да у наредној години освојимо дуплу круну, а свим звездашима жеим здравље, срећу и да све чиме нису били задовољни оставе у овој, а све радости пренесу и увећају у наредној години – истакао је Мијаиловић.

Мијаиловићу је ово трећи мандат с обзиром на то да је на челу клуба био од 1987. до 1993. године, а на исту функцију се вратио 2014. године.