Полазници школе кошарке презентовали своје вештине

57

Полазници школе кошарке КК Црвена звезда мтс имали су прилику да у дворани ’’Александар Николић’’ презентују део својих вештина на захтевном полигону.

КК Црвена звезда мтс наставио је да бележи изузетне резултате. Црвено-бели су наставили са доминантним наступима у АБА лиги па су и у 10. колу забележили убедљиву победу. У дворани ’’Александар Николић’’ савладан је Задар резултатом 97:70, а пауза у полувремену утакмице припала је најмлађим члановима клуба са Малог Калемегдана.

Наиме, полазници школе кошарке КК Црвена звезда мтс имали су прилику да у историској дворани пред Звездашима покажу своје вештине. Постављен је захтеван полигон који су црвено-бели малишани пребродили без већих проблема и на најбољи начин први пут наступили пред Звездином публиком.

Такође истичемо да је недавно започела и мини-лига у којој учествују полазници школе кошарке Црвене звезде који су подељени на основу локација где тренирају. Наиме, лига броји шест екипа које играју међусобно, а то су школице из ОШ ’’Сава Шумановић’’, ОШ ’’Синиша Николајевић’’, ОШ ’’Свети Сава’’, ОШ ’’Браћа Јерковић’’, ОШ ’’Бора Станковић’’ и женска селекција школице кошарке која тренира у дворани ’’Баскет Ленд’’.

На тај начин најмлађи чланови Црвене звезде добили су прилику да се суоче са тактичким елементима, али и такмичарским значајем и да кроз међусобно надметање и сами напредују.

Уколико сте и ви заинтересовани да будете део Црвене звезде, позивамо вас да се пријавите у школицу кошарке. За све потребне информације контакт особа је Александар Баста:

Контакт телефон: +381/66-325-955
E-mail: abasta@kkcrvenazvezda.rs

Такође, подсећамо вас да су у току пријаве за Летњи кошаркашки камп КК Црвена звезда мтс. Црвено-бели тим те чека, прикључи се!

http://www.kkcrvenazvezda.rs/kosarkaski-kamp-rs.html

Претходни текстЦрвено-беле против Визуре почињу борбу за финале Купа
Следећи текстБен: Пружићемо максимум пред звездашима