Продаја карата за меч са Брешом од понедељка

70

Кошаркаше Црвене звезде мтс у среду очекује врло важна утакмица Еврокупа против италијанске Бреше. Продаја карата у свим пословницама Евентима почиње у понедељак.

Продаја улазница за утакмицу између Црвене звезде мтс и Бреше почиње у понедељак од 10 часова на свим продајним местима клупског партнера Евентим.

КК Црвена звезда мтс дочекује екипу Бреше у врло важној утакмици 9.кола групе А Еврокупа. Црвено-бели пред собом имају веома тежак задатак, јер их очекује дуел са врло искусном екипом, која је нанела први пораз Звезди у овогодишњем издању Еврокупа, и такође се у међувремену појачала довођењем неколико квалитетних играча.
Сада, нови дуел са Брешом доноси много већи улог и практично пролаз у наредну фазу, и зато позивамо све Звездаше да напуне дворану и буду превага на страни црвено-белих.

Продаја карата за утакмицу са Брешом почиње од понедељка у 10 часова, а у среду поред пословница Евентима улазнице ће бити доступне и на благајни дворане “Александар Николић“ од 16 часова па све до почетка утакмице.

Цене улазница остају непромењене:

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 600 динара
Партер Б – 900
Партер 4 – 900
Ложа – 2.500
Плава ложа – 2.000
Бела ложа – 1.500
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 6.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ЗВЕЗДАШ 1. РЕД – 8.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 4.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 3. РЕД – 3.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6.000

Према Закону о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским борилиштима, чије је допуне и измене усвојила Скупштина Републике Србије, током новембра, потребно је да сваки купац карте (једно лице може да купи највише 4 улазнице) остави свој ЈМБГ број, такође сва лица млађа од 16 година према истом Закону могу да уђу у халу само уз пратњу пунолетног лица, које код себе има неки лични документ на увид.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстПрва победа Звездиних дама у Регионалној лиги
Следећи текстЗвезда поново боља од Младости