Нова убедљива победа Звездиних оклопника

40

Још једну сјајну партију у ИХЛ лиги пружили су наши хокејаши. Црвено-бели су декласирали загребачку Младост резултатом 9:0.

Свих девет голова постигли су различити играчи што говори о великом квалитету нашег тима.

Тек што је меч почео, а на семафору је већ писало 1:0. Први гол постигао је Никола Керезовић већ у првом минуту. Михал Даниел је повисио на 2:0, а Иван Анић одвео Звезду на први одмор са резултатом 3:0.

У другом периоду игре погађали су Угљеша Новаковић и Богдан Гаидаш, а у трећој трећини црвено-бели су били још убедљивији. Прво је Влачислав Чегринцев повисио на 6:0, убрзо и Виталиј Дзиов на 7:0, да би Роберт Сабадош и Марко Бркушанин са још два гола поставили коначан резултат – 9:0.

Црвена звезда и даље убедљиво води на табели ИХЛ лиге са скором од 12 победа, три пораза и 35 бодова, а већ у недељу од 16.15 часова очекује је нови дуел против Младости.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – МЛАДОСТ 9:0 (3:0, 2:0, 4:0)

Београд – Ледена дворана Пионир. Судије: Пердув, Поповић, Николић, Пожар. Казне: Црвена звезда 6 минута, Младост 42 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митић, Ранковић, Анић 1, Бркушанин 1 (3ас), Чегринцев 1, Даниел 1 (1ас), Драговић, Дзиов 1 (1ас), Гаидаш 1, Јанковић, Керезовић 1 (1ас), Кулешов (1ас), Марковић, Машић, Новаковић 1, Подунавац, Ристић, Сабадош 1, Шпањевић, Вукичевић, Вуковић, Цвик.

МЛАДОСТ: Горшић, Штимац, Борић, Церовечки, Гргурић, Ившац, Јањатовић, Л. Крамарић, Н. Крамарић, Ловак, Манзони, Мартинић, Новак, Премерл, Шутевски, Трстењак, Ђерек.

Претходни текстШамот – Црвена звезда 25:25 (12:15)
Следећи текстЦрвена звезда – Напредак 3:0