Избори за председника – Много већи одзив

69

Први дан гласања за председника ФК Црвена звезда је завршен, а са поносом можемо истаћи да је велики број звездаша искористио прилику да креира будућност клуба, као и да је само данас одзив вишеструко већи него током било којих претходних избора.

Право гласа, већ у првим часовима избора искористили су сви функционери шампиона Србије. Светозар Мијаиловић, актуелни председник и једини кандидат гласао је у првих сат времена рада Сервиса за чланство у којем се и одржавају избори, а недуго затим своје право су искористили и Драган Џајић и Звездан Терзић.

Допринос у избору првог човека клуба дали су и црвено-бели првотимци предвођени стратегом Владаном Милојевићем и осталим члановима стручног штаба. Нису изостали ни гласови Петра Шкундрића, Митра Мркеле, Југа Радивојевића и ветерана Црвене звезде међу којима су били Милош Шестић, Душан Савић, Бранимир Кантар, Здравко Боровница, Душан Маравић, Станислав Караси, Владица Поповић, Александар Марковић…

Такође, право гласа искористили су и бројни чланови који су непосредно пред меч са Напретком изашли на гласање, а завидан је и број гласача који су се о поверењу Светозару Мијаиловићу изјаснили путем интернета, односно путем онлајн гласања.

Општи је утисак, имајући у виду излазност већу од очекиване, да су звездаши са задовољством искористили дан годишњице освајања светске круне да изађу на гласање, а сви који то нису учинили данас, прилику имају и током наредна два дана, 9. и 10. децембра од 10 до 19 часова у Сервису за чланство стационираноим на западу стадиона “Рајко Митић”, или путем интернета.

Претходни текстЗвезда обележила годишњицу освајања света
Следећи текстШамот – Црвена звезда 25:25 (12:15)