Гобељић: Поносан на европску Звезду

45

Фудбалери Црвене звезде припремају се за последњу утакмицу у групи Ц Лиге шампиона. Изабраници Владана Милојевића на свом терену одмериће снаге са Пари Сен Жерменом у уторак, 11. децембра, од 21 сат.

Освојили смо до сада четири бода у групи коју су готово сви пре почетка такмичења окарактерисали као убедљиво најтежу у Лиги шампиона. Можда се многи нису надали оваквом расплету догађаја, посебно после утакмице у Паризу. Управо зато сам још срећнији и поноснији на ове момке, успели смо за ово кратко време много тога да научимо, да имплементирамо нове ствари у своју игру и самим тим да постанемо бољи. Сусрет са Парижанима у Београду ће нам бити одличан тест колико смо у овом европском такмичењу порасли као екипа – рекао је Гобељић.

Нашим изабраницима победа може донети пролеће у Европи.

Имамо шансе, уколико се поклопе резултати, и наравно да ћемо да се боримо и да верујемо до последњег судијског звиждука. Знамо колико дуго се чекао улазак у групну фазу Лиге шампиона, то је за нас велики успех, али показали смо да имамо квалитет и да можемо још боље. Свесни смо чињенице да нам на Маракану долазе неки од најбољих светских фудбалера у овом тренутку, али исто тако смо видели да су на Маракани чуда могућа. Уз невероватну подршку, какву имамо на свакој утакмици, уз атмосферу коју ће многи препричавати још дуго, верујем у позитиван исход.

Одлични резултати у домаћем шампионату додатно храбре нашу екипу пред завршну утакмицу групне фазе Лиге шампиона.

Брзо се смењују утакмице, а сваки нови гол и победа уливају нам додатно самопоуздање. Играмо добро, дајемо доста голова и публика може да ужива. Имали смо и фантастичну подршку са трибина на утакмици против Напретка. То нам је помогло да освојимо нова три бода против јаког противника као што је крушевачка екипа. Корак по корак идемо ка остварењу нашег циља, одбрани титуле – поручио је Гобељић.

Претходни текстЗвезда поново боља од Младости
Следећи текстИ након паузе старе, победничке навике – 10/0