Играчи позвали на меч са Напретком

40

Фудбалери Црвене звезде наставили су лепу традицију и низ дружења са звездашима још једном посетом тржног центра „Делта сити“.

Милан Борјан, Душан Јованчић, Дејан Јовељић и Милан Павков провели су поподне стрпљиво фотографишући се са навијачима и делећи аутограме. Квартет српског шампиона искористио је прилику да присутне позове на утакмицу са Напретком која се игра у суботу од 19 часова и има хуманитарни карактер с обзиром на то да ће сав приход од улазница које коштају 100 динара бити прослеђен српском народу на Косову и Метохији.

Милан Павков, други пут у неколико недеља, имао је прилику да кроз дружење са навијачима осети невероватну подршку звездаша.

Изузетно нам пријају дружења са звездашима, посебно као подршка пред у такмицу. Много смо причали о окршају са Пари Сен Жерменом, али и о сутрашњем дуелу. Била је ово лепа прилика да позовемо навијаче да у што већем броју дођу на утакимицу против Крушевљана. Играмо ефикасно и допадљиво па сам сигуран да ћемо сутра од 19 часова сви уживати на Маракани – нагласио је високи центарфор.

Звездини играчи нису заборавили ни хуманитарни карактер утакмице која нас очекује сутра, а значај подршке са трибина истакао је Душан Јованчић.

Срећни смо што смо у пшрилици да помогнемо онима којима је помоћ најпотребнија. Звездаши на бројне начине исказују хуманост, а знам да ће то учинити и сутра на трибинама. Одужићемо се лепом фудбалском представом јер свака врста подршке коју смо данас добили на овом лепом дружењу нам неизмерно значи – истакао је Звездин архитекта.

Посетиоци новобеоградског шопинг мола имали су прилику и да се фотографишу са трофејем светског првака освојеног 1991. године, што је била својеврсна увертира у сутрашњу годишњицу од Звездиног освајања планетарне круне против Коло Колоа.

Претходни текстМилојевић: Звездаши, чекамо вас на Маракани
Следећи текстФантастичан успех Звездиних џудиста, бронза у Лиги шампиона!