Ново дружење играча са звездашима

32

Наши фудбалери ће у петак од 12:50 часова наставити низ дружења са звездашима, а сви који пожеле да се упознају са играчима српског шампиона моћи ће то да ураде у тржном центру „Делта сити“.

Милан Борјан, Душан Јованчић, Милан Павков и Дејан Јовељић дружиће се у новобеоградском шопинг молу са црвено-белом публиком, а сви посетиоци ће, дан пре меча са Напретком, имати и јединствену прилику да се фотографишу са пехаром светског клупског првака освојеног у Токију 1991. године.

Звездаши ће овом приликом, као и уочи сусрета са Вождовцем, моћи да се сликају и друже са голманом, везним играчем и двојицом нападача, као и да том приликом од њих узму аутограме.

Подсетимо, дан касније, у суботу од 19 часова, црвено-бели ће одмерити снаге са Напретком, а цена улазница за северну, источну и западну трибину је по 100 динара, док ће сав приход бити дониран српском народу са Косова и Метохије.

Зато дођите да подржите Владана Милојевића и његове изабранике против Крушевљана у последњем суперлигашком мечу на нашем стадиону ове године.

Претходни текстПротив Напретка за наше Косово
Следећи текстМаксималан учинак на крају првог круга ЖКЛС