Милојевић: Звездаши, подржите нас у Суботици

23

Фудбалери Црвене звезде у среду од 16 часова гостују у Суботици у оквиру 19. кола Суперлиге, а Владан Милојевић је пред пут на север Србије бираним речима је говорио о ривалу.

Очекује нас дуел на новом терену, против изврсне екипе која има јасан идентитет. Неће бити лако, Спартак је бележио сјајне резултате у Европи почетком сезоне, а из личног примера свесни смо колико је захтевно борити се на три фронта. Повреде су их омеле у великој мери, али је јасно да поседују квалитет. Господин Роган имплементирао је свој стил игре па Суботичане краси агресиван, офанзиван фудбал. Очекујем сјајну атмосферу на северу Војводине и позивам звездаше да нас подрже у што већем броју – рекао је стратег шампиона Србије.

Упркос победи над Вождовцем, Милојевић је у претходна два дана имао повода за похвале али и критике на рачун изабраника.

Разговарам са играчима свакодневно, имамо искрен однос. Утакмица са Вождовцем је архивирана, трудимо се да исправимо лоше ствари, а да добре одржимо у континуитету. Већ су све мисли усмерене ка Суботици. Као што сам много пута поновио првенство је приоритет и у потпуности смо фокусирани на наредни изазов. Преостаје да видимо после тренинга који играчи су нам на располагању, односно каква је здравствена ситуација. Стојковић је почео да тренира, а Боаћи и Чаушић већ су добили минутажу. Чак и да су сви фудбалери спремни постоји ограничење по броју странаца због којег би два фудбалера била ван конкуренције. У сваком случају, ко год да изађе на терен сигуран сам да ће пружити максимум и испунити све захтеве стручног штаба – истакао је Милојевић.