Јованчић: Нови корак ка циљу

58

Црвено-бела јавност, осим са три бода, из меча против Вождовца могла је да буде задовољна и повратком неколицине повређених играча. Ричмонд Боаћи је после дуже паузе уписао такмичарске минуте, Милан Павков је поново предводио напад шампиона, а повреду је дефинитивно иза себе оставио и Душан Јованчић.

По остварењу 16. првенствене победе, Звездин фудбалер средине терена имао је сијасет разлога за задовољство.

Постигли смо два поготка у раној фази утакмице против Вождовца и знатно олакшали посао у наставку. Ривал је веома добра екипа, играју кроз пас, показали су амбицију да се надигравају и желим им све најбоље у наставку такмичења. Окрећемо се наредним обавезама, већ у среду нас очекује гостовање Спартаку и нови корак ка циљу – одбрани шампионске круне – истакао је Јованчић.

Нова три бода, из перспективе фудбалског архитекте, нису повод за опуштање.

Поново смо се удаљили од вечитог ривала, али предност не сме да нас опусти. Предстоји нам још прегршт утакмица, али и подела бодова. Потрудићемосе да одржимо висок ниво игре и резултата јер докле год побеђујемо није битно какав учинак имају ривали.

Јованчићу нису промакли ни све чешћи комплименти на рачун његових игара.

Пријају похвале, не испратим све коментаре, али ми их неретко другари проследе и сви су позитивни. Драго ми је што звездаши цене мој труд, али и игру целог тима. Потпуно сам се опоравио од повреде, у Напуљу сам играо 30 минута, против Вождовца 60 и здравствени проблеми сада су прошлост. Надам се да ћемо већ у среду, у Суботици, наставити са успоном форме – рекао је везни играч црвено-белих.

Претходни текстЗвезда за десет у Новом Саду
Следећи текстМијаиловић кандидат за председника