Ебисилио: Радују победе

61

Звезда је већ до завршнице првог полувремена утакмице против Вождовца стекла вођство које је наговештавало 16. суперлигашко славље, а први корак на путу до нова ти бода обезбедио је суперлигашким првенцем Лоренцо Ебисилио.

Увек је лепо затрести мрежу, сваки погодак утиче на пораст самопоуздања. Не памтим кад сам последњи пут постигао гол главом, али битно је да се играч снађе у ситуацији. У веома захтевном смо периоду, бројни играчи имају проблема са поврерама, нисмо комплетни, али и даље обављамо одличан посао. Наставили смо са победама, могло је да буде и 4:0 или 5:0. Без непоштовања противника, могли смо и убедљивије да славимо, а не да завршимо у 33. минуту. Ипак, важно је да смо направили нови корак и увећали разлику у односу на вечитог ривала – истакао је Холанђанин.

Офанзивац црвено-белих као главну препреку истакао је веома густ распоред.

Добро је кад играчи не изгледају уморно. Можда је игра могла да буде још мало бржа, направили смо неколико ситних грешака у другом полувремену, али сам срећан због три бода и наставка добрих резултата које бележимо. Најважније је да избегнемо повреде јер се већ суочавамо са кадровским проблемима. Већ у среду очекује нас гостовање Спартаку и неопходно је да се што боље спремимо за утакмицу у Суботици – рекао је Ебисилио.

Претходни текстМилојевић: Хвала навијачима на подршци
Следећи текстЗвезда за десет у Новом Саду