Дегенек: Имамо право да се надамо

43

Фудбалери Црвене звезде, осокољени победом над Ливерпулом у Београду, пуни оптимизма очекују гостовање Наполију заказано за среду од 21 час. Један од стубова одбране, као и у претходним сусретима, биће Милош Дегенек који је пред пут на Апенинско полуострво најавио беспоштедну борбу.

Имамо још један дан припреме, а онда нам предстоји важан дуел. Очекујем да пружимо што бољу партију, нарочито јер ћемо први пут на гостовању у групној фази имати и подршку наших навијача. Верујемо у позитиван исход, имамо право да сањамо и надамо се – истакао је штопер.

Црвена звезда, али и Наполи, током викенда су освојили по бод у домаћим шампионатима.

Наполи јесте ремизирао са Кијевом у првенству, али не сматрам тај резултат за кикс. Ривал им је била квалитетна екипа, нису искористили шансе и измакла им је победа. Резултат у првенству не значи много пред наредни меч, и ми смо играли нерешено са Радничким па се може рећи да по том питању из исте позиције улазимо у меч.

Утакмица истих ривала у првом колу групне фазе Лиге шампиона значајна је лекција за црвено-беле.

Драгоцено је искуство из прве утакмице. Погледаћемо поново снимак из Београда и потруидити се да исправимо грешке, а оно што је било добро подигнемо на још виши ниво. Очекујем промене у игри и тактици ривала. Мислим да ће Хамшик и Мертенс бити у стартној постави, као и да Милик неће бити прва опција у нападу. У том случају мењаће се стил игре противника, Милик је висок, док су Мертенс и Инсињо ниски, брзи. Какав год избор донесе стратег Наполија ми се припремамо исто – нагласио је Дегенек.

Претходни текстЧетврта победа Звезде у Купу Србије
Следећи текстСписак путника за Напуљ