Црвено-бели сајам спорта

107

КК Црвена звезда мтс ове године био је изузетно присутан на сајму спорта. Црвено-бели су били домаћини многобројним гостима и навијаче на свом штанду, Током три дана многа позната лица, Звездаши били су на штанду нашег клуба: Штефанек, Станковић, кошаркаши, кошаркашице, чирлидерсице…

У претходним данима Сајма спорта штанд Црвене звезде посетиле су истинске легенде српског спорта. Бивши капитен ФК Црвена звезда и репрезентације Србије Дејан Станковић, као и олимпијски шампион Давор Штефанек. Станковић и Штефанек су том приликом задужили кошаркашки црвено-бели дрес који су добили као поклон од клуба.


Такође, првотимке ККЖ Црвена звезда посетиле су штанд Клуба са Малог Калемегдана, као и Наташа Ковачевић и клупске чирлидерсице из групе „Red Passion Fly“.

У последњем дану сајма време је било за првотимце Црвене звезде који су дан одмора након изразито важне и велике победе у дербију искористили да посете штанд КК Црвена звезда мтс. Немања Ненадић, Алекса Раданов и Огњен Добрић измамили су велику пажњу на Сајму спорта. Најмлађи посетиоци желели су слике са својим херојима, а старији углавном честитали на изврсној партији против Партизана и скупљали потписе за своју колекцију аутограма.

Првотимци Звезде искористили су ту прилику и да буду својеврсни промотери чланства у клубу, а ми са поносом истичемо да је Сајам спорта и у том погледу био пун погодак јер је велики број Звездаша искористилу прилику да приступи свом вољеном клубу и задужи чланску картицу.

Такође, интересовање за Летњи кошаркашки камп је било велико. Родитељи са младим кошаркашима желели су да добију конкретније информације, а неки већ и резервисали место у једној од шест смена које ће се одржати у Врњачкој Бањи и на Златибору.

Добрић, Ненадић и Раданов су такође и посетили штанд Факултета за споррт Универзитета ’’Унион – Никола Тесла’’. Добрић и Раданов били су специјални гости студената у уживо емисији која се преносила на фацебоок каналу Факултета за Спорт. Том приликом Огњен Добрић је направио још један кратак осврт на ’’вечити дерби’’ и победу резултатом 71:77:

Јако битна победа за нас да наставимо континуитет тријумфа и добрих игара у АБА лиги. Много нам значи победа у дербију, и то на гостујућем терену, за наше самопоуздање. У другом полувремену смо почели да радимо ствари које смо се договорили уочи утакмице. Наметнули смо ритам који је нама одговарао и то задржали до краја утакмице – истакао је бек Црвене звезде мтс у свом последњем осврту на први овосезонски дерби, а онда и прокоментарисао:

Наш клуб сваке године учествује на Сајму спорта, сада по први пут имамо и наш штанд, и мислим да је то изузетно добро и важно и за нашклуб, и за промоцију кошарке. Сајам спорта је сјајна манифестација, пре свега јер се праве вредности промовишу младим људима. Искористио бих ову прилику да позовем Звездаше да се учлане у клуб и искористе своје право да задуже чланску карту. Такође, поздравио бих све малишане са којима сам се дружио на Летњем кампу прошле године на Златибору и поручио бих свима да се видимо и наредног лета. Пријавите се на Летњи кошаркашки камп, учите од тренера Црвене звезде – рекао је Огњен Добрић.

На овај начин Добрић је на својеврстан начин спустио завесу на још један Сајам спорта у црвено-белом. Видимо се и следеће године!

Претходни текстЦрвено-бели отпутовали у Бијељину
Следећи текстПозитиван учинак са Наполијем