Звезда пробила лед, први тријумф ове сезоне

86

Ватерполисти Црвене звезде остварили су прву победу ове сезоне! Црвено-бели су тријумфовали над ОВК ПОШК-ом са 11:7 у 6. колу Триглав Регионалне лиге.

Гости су били бољи на почетку меча и после првих 8 минута имали су предност од 1:2. Звезда је преокренула резултат на 4:3, а сва четири гола за наш тим постигао је Кристијан Шулц. На одмор је наш тим, после гола Милоша Максимовића, отишао са вођством од 5:3.

Црвено-бели су одржавали стечено вођство, издржавали су нападе гостију и у последњу четвртину ушли са два гола предности (8:6). Звезда је са два гола на почетку последњег периода игре решила питање победника, а коначних 11:7 поставио је Душан Васић четири минута пре краја меча.

Фантастичну партију пружио је Кристијан Шулц који је постигао 6 голова. По једном су се у листу стрелаца уписали Максимовић, Љубеновић, Поповић, Танкосић и Васић.

Ватерполисти Црвене звезде су са ова три бода побегли са дна табеле и налазе се на 8. месту са 4 бода. Наредног викенда црвено-бели гостују Приморцу у оквиру 7. кола Триглав Регионалне лиге.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ОВК ПОШК 11:7 (1:2, 4:1, 3:3, 3:1)

Београд – Базен: СРЦ Милан Гале Мушкатировић. Судије: Петар Абрамовић и Станко Ивановски. Играч више: Црвена звезда 12(4), ПОШК 3(1). Петерци: Црвена звезда 1(0), ПОШК 1(1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ (19 одбрана), Танкосић 1, Максимовић 1, Бурсаћ, Перковић, Васић 1, Ковачевић, Жежељ, Илић, Поповић 1, Шулц 6, Радовић, Тодоровски, Љубеновић 1 Тренер: Дејан Савић.

ОВК ПОШК: Братим, Остојић, Тонковић 1, Пенава 4, Прижмић 1, Вујичић, Бебић, Дивковић, Глибо, Курир, Сунара (11 одбрана), Вулета 1. Тренер: Синиша Школнековић.

Претходни текстБен: Учићемо из овога
Следећи текст„Звездаши питају“ | Милан Павков