Бен: Учићемо из овога

43

Дерби утакмица 17. кола Суперлиге у Нишу између првопласира е Црвене звезде и другопласираног Радничког оправдала је свој назив. Љубитељи фудбала испратили су неизвесну утакмицу на којој су виђена четири гола, по два на обе стране.

Утакмица је била прави окршај прве две екипе у лиги, нисмо ништа мање ни очекивали. Ми смо бољи тим, то смо показали, али је и Раднички данас био силно мотивисан и њихови играчи урадили су све како би дошли до бода. Било је тешко на терену, однели смо бод за Београд и видели у чему морамо да будемо бољи следећег пута – рекао је Бен.

Велики број повреда задаје муке стручном штабу наше екипе.

Имамо неколико проблема са повредама, али исто тако имамо и доста квалитетних играча. Не могу сви увек да добију шансу, али зато свако максимално искористи прилику која му се пружи. Данас су сви играчи показали да заслужују да буду стартери и верујем да ћемо успети да превазиђемо проблем са повредама. То нам је јако битно јер нас чека још доста утакмица у наредних 20 дана.

Иако је имао мало времена за одмор по повратку из националног тима Бен је показао да је у одличној форми и постигао изједначујући гол у 65. минуту.

Радују се сви и у репрезентацији Коморских острва и наравно у Звезди где год да постигнем гол. Надам се да ћу наставити у истом ритму. Желим да моја екипа увек побеђује, жао ми је што данас нисмо успели у томе. Имали смо шансу, али то је фудбал.

Наредне недеље наши фудбалери путују у Напуљ на мегдан Лиге шампиона.

Много се прича о утакмици са Наполијем, али већ смо много пута до сада истакли да нам је првенство приоритет. Лига шампиона је бонус. Верујемо да можемо и у том такмичењу да остваримо добар резултат, видећемо како ће бити – поручио је Бен.

Претходни текстМилојевић: Прави дерби
Следећи текстЗвезда пробила лед, први тријумф ове сезоне