Стојиљковић: Радује победнички ритам

54

Никола Стојиљковић је поготком удвостручио предност над ТСЦ-ом и најавио пласман у наредну фазу Купа Србије, а после остварене победе (4:1), нападач Црвене звезде имао је прегршт разлога за задовољство.

Најбитније је да смо прошли даље, савладали неугодног ривала, претендента на пласман у Суперлигу. Повели смо у првом полувремену, а мојим поготком све је било још лакше. На крају смо остварили леп резултат и идеалну увертиру пред гостовање у Нишу другопласираном тиму првенства – истакао је Стојиљковић.

Нападачу који је летос задужио црвено-бели дрес ово је био пети гол у сезони, односно други заредом.

Сваки погодак ми значи. Радујем се што улазим у форму и хватам ритам који нисам успео због повреда. Остварујемо добре резултате, екипа игра одлично и погоци у том случају долазе сами од себе. Значила нам је и репрезентативна пауза, додатно смо се одморили и припремили. Радили смо два пута дневно и спремни дочекујемо наредне обавезе.

Изабраницима Владана Милојевића предстоје изазови и на преостала два фронта. Најпре ће гостовати Радничком у Нишу, у оквиру 17. кола домаћег првенства, а онда и Наполију у петој рунди Лиге шампиона.

Следи нам неугодно гостовање Радничком, квалитетној екипи која је последњи пут поражена баш на нашем стадиону. Дуел у Нишу посебно је важан јер после њега следи последње гостовање у групној фази Лиге шампиона и искрено се надам да ћемо у Напуљ кренути уз низ од седам победа – рекао је Стојиљковић.

Претходни текстКосановић: Окрећемо се дербију у Нишу
Следећи текстСимић: Први гол главом