Пораз црвено-белих у Бреши

48

Ватерполисти Црвене звезде доживели су и трећи пораз у Лиги шампиона. Црвено-бели су у 3. колу изгубили од Бреше резултатом 7:2.

Наши ватерполисти су већ у 1. минуту примили гол, али су брзо изједначили из петерца када је прецизан био Душан Васић. Ипак, да је Бреша квалитетнији тим показало се до краја прве четвртине када су са два гола после играча више стигли до 3:1.

Италијани су наставили са чврстом игром у одбрани, а црвено-бели нису успели да пронађу пут до мреже домаћих. с друге стране, Бреша је погађала, па је на крају трећег периода игре резултат на семафору био убедљивих 7:1.

Питање победника је било решено, а Звезда је у последњој четвртини успела да смањи резултат преко Вељка Танкосића који је поставио коначних 7:2.

Црвено-бели су после три одиграна кола последњи на табели групе А Лиге шампиона без бодова, а у следећем колу гостују Динаму у Москви.

БРЕША – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 7:2 (3:1, 2:0, 2:0, 0:1)

Бреша (Италија). Судије: Алекс Ортега (Шпанија) и Герно Хаенчел (Немачка). Играч више: Бреша 7(4), Црвена звезда 5(0). Петерци: Црвена звезда 1(1).

БРЕША: Дел Лунго, Гуерато, К. Прешути 1, Фиљоли 2, Гало 1, Рицо 1, Муслим 1, Нора 1, Н. Прешути, Бертоли, Јановић, Вукчевић, Морети. Тренер: Алесандро Бово.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић 1, Максимовић, Бурсаћ, Перковић, Васић 1, Битадзе, Милојевић, Илић, Поповић, Шулц, Радовић, Тодоровски. Тренер: Дејан Савић.

Претходни текстПораз Звезде у дербију после пет сетова
Следећи текстДан када је пао Арсенал на Маракани