Звезда поново боља од Цеља

66

Хокејаши Црвене звезде и други пут у два дана су савладали екипу ЕЦЕ Цеље на гостовању у ИХЛ лиги. Црвено-бели су овога пута тријумфовали са 1:4.

Звездини оклопници су врло брзо дошли до предности од 0:2 головима Марка Бркушанина. Након тога наши играчи су добили чак 42 минута казне, али су успели да издрже нападе Словенаца и сачувају предност до краја прве трећине.

Звезда је наставила са одличном игром , па је на 0:3 повисио Артем Кулешов у 36. минуту. Цеље је смањило у 47. минуту, а коначан резултат поставио је Владислав Чегринцев минут и по пре краја меча.

Овом победом наша екипа се учврстила на челу табеле, а наредне недеље би требало да се састане са другопласираним Триглавом.

ЕЦЕ ЦЕЉЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:4 (0:2, 0:1, 1:1)

Цеље – Дворана: Цеље. Гледалаца: 120. Судије: Чамџић, Бизаљ, Франц. Казне: ЕЦЕ Цеље 20 минута, Црвена звезда 48 минута.

ЕЦЕ ЦЕЉЕ: Т. Јерам, Трелц, Ф. Јерам, У. Јерам, Кастелиц (1ас), Клавжар, Кнез, Колар, Кукович, Немечек (1ас), Ограјеншек, Огризек 1, Рибич, Сребот, Вох, Ј. Зупанц, М. Зупанц.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митић, Ранковић, Анић (1ас), Бркушанин 2, Чегринцев 1 (1ас), Даниел, Гаидаш, Јанковић (1ас), Јововић, Кулешов 1 (2ас), Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац (1ас), Ристић, Сабадош, Шпањевић, Вукичевић, Цвик.

Претходни текстЗвезда ТВ | Рекордер Лиге шампиона
Следећи текстЦрвено-бели успешни на Трофеју железнице Србије