Јевтовић: Припреме за паклени финиш

46

Фудбалери Црвене звезде припремају се за наставак такмичења у Купу Србије. У оквиру осмине финала наша екипа ће у среду, 21. новембра, од 15 часова на свом терену дочекати екипу ТСЦ из Бачке Тополе.

Иако одмор увек прија ужелели смо се утакмица тако да једва чекамо сусрет у Купу. Не познајемо добро противника, али наш стручни штаб ради одличан посао када је анализа у питању. Пред сваку утакмицу на састанку нам предоче квалитете и мане нашег ривала и уверен сам да ће нам то и овог пута много помоћи – рекао је Јевтовић.

Крилни нападач се осврнуо и на то што су многи играчи ван строја.

Нажалост, имамо доста повређених играча, али исто тако је наш тим довољно велики да има ко да их замени. Лично жељно ишчекујем меч и видим га као прилику да на терену дам свој максимум, ако заиграм. Желимо да освојимо дуплу круну, као што смо то до сада много пута истакли, тако да идемо на победу и у овој утакмици.

Чак осам утакмица очекује наше фудбалере до краја полусезоне, последњи меч одиграће средином децембра.

После три слободна дана много нам значи рад на тренинзима, посебно нама који смо имали мању минутажу, јер додатно радимо на физичкој припреми. Очекује нас изузетно напоран крај полусезоне, паклених месец дана је пред нама и зато је изузетно важно да сада радимо добро, како бисмо остварили што боље резултате.

Наши фудбалери и даље су у центру пажње због фантастичне победе над Ливерпулом у Лиги шампиона.

Увек у Звезди има притиска, али то нас додатно подстиче. Сада посебно сви причају о нама и то нас не оптерећује, уживамо у добрим резултатима које бележимо. За играче је најбоље када имају велики број утакмица. Ми смо већ навикли, идемо корак по корак и очекујем да ћемо наставити успешан низ – поручио је Јевтовић.

Претходни текстЗвездина додавања кроз бројке
Следећи текстЗвездини кошаркаши у „Rancco“ оделима