Поповић: Сваки дан ново доказивање

36

Након три дана више него заслуженог одмора, наши првотимци вратили су се раду. Голман Зоран Поповић истакао је да очекује да његова екипа и после паузе настави са одличним играма.

Остало је још месец дана до краја полусезоне. Сигурно нам је јако пријала пауза која је сада већ за нама. Имамо доста повређених играча и њима је највише значило да се одморе. Већ смо показали да смо потпуно спремни, сада само полако одржавамо форму како бисмо сезону привели крају на најбољи могући начин. Имамо циљ да останемо непоражени у првенству и наравно, ако Бог да, да упишемо још тријумфа у Лиги шампиона – рекао је Поповић.

Фудбалери Црвене звезде враћају се на терен већ наредне среде, када их од 15 часова на стадиону „Рајко Митић“ очекује сусрет са екипом ТСЦ-а у оквиру осмине финала Купа Србије.

Играмо на Маракани, знамо да нам је циљ, као и пред сваку утакмицу, победа. Желимо да освојимо Куп, од Звезде се увек очекује највише. Можда нешто мање познајемо наредног противника, али чим су стигли до овог нивоа такмичења поседују квалитет и имају добаре играче. Сигурно нам неће бити лако, али имаћемо подршку са трибина и даћемо све од себе да остваримо тријумф.

И даље се, наравно, прича о феноменалној победи наше екипе над Ливерпулом у Лиги шампиона.

Сигурно ће нас та победа носити и људи ће то памтити, али волео бих да се што пре деси нека нова и да се онда о њој још више прича. Волео бих да то овде постане нормално. Звезда има фантастичну екипу. Сваки играч који је у тиму има изузетан квалитет, стручни штаб је на слатким мукама када бира састав за утакмицу. И када сам дошао овде рекао сам да је снага тима у томе што сви ми знамо шта је Звезда. Она је приоритет, она захтева огроман труд и рад, одрицање. Овде се гледа сваки тренинг, свака утакмица, увек сте под будним оком и то вас мотивише да будете још бољи. Сваки дан у Звезди је ново доказивање.

Тренинзи наших голмана су увек интересантни, јер током рада користе различите реквизите.

Све то је креација нашег тренера голмана Душана Гашића, све заслуге иду њему. Заиста су нам интересантни тренинзи и много нам помажу вежбе са реквизитима. Заиста Гашић улаже велики напор у припрему сваког тренинга, а ми се трудимо да му се за све то захвалимо на терену – закључио је Поповић.

Претходни текстПродаја карата за меч са Морнаром од петка
Следећи текстОдбојкашице Звезде изгубиле од Железничара