Победнички низ кадета пред паузу

52

Јесења сезона у Кадетској лиги Србије завршена је претодног викенда, а Звездини кадети први део трке у којој бране шампионски трон завршили су на другој позицији.

Ученици Славољуба Ђорђевића у 16 првенствених дуела скупили су 34 бода уз учинак од 11 победа, реми и четири пораза, а податак за похвалу је да су црвено-бели дечаци постигли највише погодака у лиги – 44.

Најзначајнији допринос дао је Милош Пантовић затресавши мрежу ривала чак девет пута, а у стопу га прате Илија Бабић са седам и Андрија Радуловић са шест голова.

Дечаци рођени 2002. године полузсезону су почели и завршили победом над истим ривалом, Радом, а управо тријумф на Бањици, уз славље против Војводине, представља најубедљивију победу наших кадета (5:0).

Тим који са капитенском траком предводи Алекса Матић на зимску паузу је отишао са низом од шест узастопних тријумфа, а једини разлог за жал имају због благог пада форме од 7. до 10. кола.

Ипак, 11 победа било је довољно да Звездини бисери у наставак трке уђу као једни од главних кандидата за трофеј и уз само три бода заостатка у односу на вечитог ривала, корак испред Бродарца, односно два испред Чукаричког.

После врло добре јесени, црвено-белим шеснаестогодишњацима следи двомесечна пауза после које ће кроз 14 преосталих дуела покушати да одбране титулу шампиона Србије.

Претходни текстНајбржих 15 победа и 60 голова
Следећи текстСтојиљковић: Ужелео сам се игре