Ненадић је најбољи 2к кошаркаш у Звезди

106

Кошаркаши Црвене звезде мтс опробали су се у најпопуларнијој кошаркашкој симулацији на свету. Алекса Раданов, Немања Ненадић, Мајкл Оџо и Душан Ристић укрситли су џојстике и сјајно се забавили.

У атријуму ТЦ ’’Delta City’’ одржано је право мало породично окупљање црвено-белих. Првотимци Алекса Раданов, Немања Ненадић, Мајкл Оџо и Душан Ристић, али и кошаркашице Црвене звезде, као и јуниори и плесна група ’’Red Passion Fly’’ били су права атракција за све Звездаше, а поготово оне најмлађе.

Наиме, црвено-бела породица окупила се у атријуму ТЦ ’’Delta City’’ у намери да покаже умеће и са џојстиком и то играјући „Playstation“ и најпопуларнију кошаркашку симулацију НБА 2к19. Намера је била да баш они отворе велики НБА 2к турнир у организацији КК Црвена звезде, ТЦ ’’Delta City’’ и партнера турнира ’’Накси Радио’’, те да ревијалним програмом загреју најбоље виртуелне кошаркаше. Подсећамо, турнир који ће одредити ко је нови краљ НБА 2к симулације започео је у понедељак, а одржаће се и у среду.

Међутим, спортски дух и такмичарски менталитет првотимаца Црвене звезде није дозволио да све прође без чврстих и јаких дуела па је и организован мини-турнир. У два полуфинала састали су се Немања Ненадић и Душан Ристић, односно Мајкл Оџо и Алекса Раданов. Виђена је велика борба, а бољи су били Ненадић и Оџо. Иако се дуго познају у финалу није било попуштања. Мајкл Оџо је нешто боље отворио дуел, провоцирао уз карактеристичан осмех Ненадића, али испоставило се да је то био погрешан потез јер је бек Црвене звезде наместио шутерске справе и одвео меч у потпуности у свој ритам. На крају је и заслужено славио, спортски пружио руку и затим рекао:

Па добро, очекиван резултат – рекао је уз осмех Ненадић:

Шалу на страну, стварно није важно ко је победио. Сјајно смо се забавили и драго ми је да смо мало слободног времена искористили да се на овај начин забавио. Искрено, када сам био млађи играо сам много више „Playstation“, али професионална кошарка и велики број обавеза у Црвеној звезди ме је мало избацила из форме. Показао сам да нисам заборавио да играм, а сада идемо сви заједно на тренинг. Припремамо се за Монако, очекује нас изузетно тежак меч и позвао бих све навијаче да нас подрже у великом броју. Видели сте сви колико нам значе – рекао је победник турнира Немања Ненадић.

Поражени финалиста Мајкл Оџо ретко скида осмех са лица, а тако је било и сада:

Имао сам неке лоше одлуке када се меч ломио па је Немања ипак заслужено победио. Заказали смо реванш, колико после следећег тренинга играмо, али без присуства камера и публике. Чини ми се да су више навијали за њега – рекао је у шаљивом тону Оџо, а онда и променио смер разговора:

Да, сада тренинг. Имамо два дана да се озбиљно припремимо. Гледали сте утакмицу у Монаку, они су јако чврста екипа и потребно је да ми будемо још чвршћи. Желимо да наставимо да побеђујемо на домаћем терену, наши навијачи су сјајни и то заслужују. Једва чекамо да поново играмо у Еврокупу пред нашом публиком и даћемо све од себе да наставимо победнички низ – истакао је Оџо.

Док су у ревијалном делу програма јуниори Црвене звезде мтс укрстили џојстике са кошаркашицама ККЖ Црвена звезда, Раданов, Ристић, Оџо и Ненадић су били веома заузети. Велики број малишана желео је фотографију са својим херојима, а они најупорнији успели су да изазову црвено-беле првотимце на дуел под виртуелним обручима.

Клинци су заиста дали све од себе и озбиљно ставили на тест црвено-беле. Након озбиљних 2к дуела, заказали су и нови сусрет. Већ у среду обећали су да ће бити на трибинама дворане ’’Александар Николић’’ и бодрити Црвену звезду у новом, великом изазову. Сви су они добили изузетно лепе поклоне које је обезбедио званични Фан Сторе КК Црвена звезда мтс па ће имати и адекватне артикле на свом путу ка дворани “Александар Николић“.

У среду, 19 часова, Монако долази у Звездину кућу. Биће то велика борба за прво место. Дођите у дворану и подржите црвено-беле у дербију групе А Еврокупа.

Претходни текстДерби групе А, стиже Монако
Следећи текстСусрет Звездиних легенди у Скопљу