Продаја улазница за Монако почиње у понедељак

57

Продаја улазница за утакмицу између Црвене звезде мтс и Монака почиње у понедељак од 10 часова на продајном месту клупског партнера Евентим у ТЦ “Ушће“ и Дом Омладине. Од уторка улазнице ће моћи да се купе у свим пословницама Евентима.

КК Црвена звезда мтс дочекује у дербију 7. кола групе А Еврокупа екипу Монака. Црвено-бели пред собом имају веома тежак задатак јер је реч о окршају две екипе које деле прво место на табели са учинком од четири победе и два пораза.

У првој утакмици између ова два ривала изабраници Милана Томића савладали су играче Монака на њиховом паркету резултатом 63:66 и то након велике борбе. Нема сумње да једнако тежак задатак чека црвено-беле и у среду па је зато ваша подршка неопходна.

Подсећамо, Црвена звезда мтс и даље не зна за пораз у новој сезони на домаћем паркету. Дворана “Александар Николић“ је неосвојива тврђава, а велики удео у томе имају навијачи Црвене звезде који стварају фантастичан амбијент.

У жељи да задржимо савршен учинак у својој дворани и прво место на табели групе А Еврокупа позивамо све Звездаше да напуне дворану и буду превага на страну црвено-белих.

Продаја карата за утакмицу са Монаком почиње од понедељка када ће улазнице моћи да се купе на продајном месту клупског партнера Евентима у ТЦ “Ушће“ и на продајном месту у Дому Омладине. Од уторка карте ће моћи да се купе на свим продајним местима Евентима, а у среду поред пословница Евентима улазнице ће бити доступне и на благајни дворане “Александар Николић“ од 16 часова па све до почетка утакмице.

Цене улазница остају непромењене:

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 600 динара
Партер Б – 900
Партер 4 – 900
Ложа – 2.500
Плава ложа – 2.000
Бела ложа – 1.500
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 6.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ЗВЕЗДАШ 1. РЕД – 8.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 4.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 3. РЕД – 3.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6.000

Претходни текстЗвездин универзалац у новој улози
Следећи текстЈединствен Милојевићев бедем