Симић: Доказали да је првенство приоритет

50

Вељко Симић је поготком у 56. минуту разрешио све дилеме око питању победника против Динама у Сурдулици и оверио 15. суперлигашки тријумф Црвене звезде.

Била је ово веома битна утакмица. Показали смо карактер после велике победе над Ливерпулом и доказали да нам је заиста првенство приоритет. Имали смо проблема да отворимо меч, али је све кренуло својим током после уводних петнаестак минута. Успоставили смо контролу, наметнули свој стил игре и стигли до три бода – рекао је крилни нападач.

Симићу је погодак у Сурдулици, за коначних 3:0 против Динама, био други у црвено-белом дресу на суперлигашкој сцени, пошто је првенац уписао против Чукаричког.

Гол је дошао као круна сјајне акције. Марин је упутио одличан центаршут, а Хајдин ми идеалном повратном послужио лопту као на тацни. Драго ми је да сам акцију украсио поготком. Жао ми је што нисам бар још неку од прилика преточио у голове, алли радићу на реализацији.

Са нова три бода шампион Србије задржао је предност од девет корака у односу на другопласирани Раднички.

На идеалан начин одлазимо на паузу. Одмор ће нам пријати, биће то прилика да се ресетујемо и припремимо за највеће изазове у полусезони – истакао је Симић.

Претходни текстБабић: Самопоуздање додатно расте
Следећи текстМилојевић: Задовољан партијом пред паузу